Offpistskidåkning eller topptur ...

Med Alpint Äventyr får ni ta del av unika upplevelser inom ett stort utbud av vinteraktiviteter. Följ med på freeride skidåkning på alpernas branter, bestig kända och okända toppar på randonneeskidor, eller upptäck en ny värld på hög höjd med rep, stegjärn, isyxa.

Med en kombination av nöje, utbildning och respekt till de säkerhetsregler som krävs i bergen får ni bättre kännedom om risker och potential i landskapet som omger er och kan därmed flytta fram era gränser för vad som ni finner är möjligt.

Välj din offpist resa

Det ska vara kul att åka puder - lekfull terräng

Offpist skidåkning Japan (Hakuba) 2017

Freeride vecka i Hakuba ( Japan ) och skidorterna i trakten.

Kom och njut med oss på Alpint Äventyr av Japans berömda lössnö på Hakubas alpinterräng.

Er guide med bra lokalkännedom ska varje dag välja den skidort som bjuder på de bästa snöförhållanden – läs mer om Hakuba – Japanska Alperna.

Okända destinationer bjuder på bäst offpiståkning

Gömda pärlor, offpist resa Serre Chevalier

Gömda pärlor… Resan som våra gäster vet mest om.

Med vårt värdshus ”Maison Estienne”  som bas har vi en unik möjlighet att kunna nå en hel del skidorter som inte alltid får snö samtidigt.

Självklart vill vi inte åka bil för mycket men om det behövs känns det verkligen skönt att kunna åka iväg och hitta bättre förhållanden – läs mer om Gömda pärlor – Serre Chevalier.

Hitta den bästa lössnön!

Topptur med havsutsikt i Mercantour, Frankrike

Vi har valt Alpernas sydligaste 3000 m.o.h toppar, mindre än tre mil från Medelhavet.

Du hämtas på flygplatsen i Nice och efter 1 timmes bil hamnar du på Vésubie dalen, ett topptursparadis.

Fina åk, underbara vyer över Medelhavet, fransk mat, sol, snö och en skön kväll på rivieran som avslutning står på programmet – läs mer om Topptur med havsutsikt i Mercantour.

Våra andra skidresor

Här finns det gott om snö och mjuk landning i Serre Chevalier, Frankrike - Skid drop

Korsika: Medelhavets Lyngen Alperna

Korsika är ingen vanlig ö. Du kan åka skidor och bada i medelhavet samma dag. Det brukar snöa mer snö än vad man anar. En exotisk resa med otroligt varierande landskap. Havet syns från nästan varje topp och det finns allt från skogsåkning till branta couloirer – läs mer om Korsika: Medelhavets Lyngen Alperna.
Skogåkning med lössnö

Pyreneerna, Bättre än Alperna, Frankrike

Påståendet verkar vara något kaxigt och provocerande, men om man tar en närmare titt på det märker man hur otroligt givande och spännande det är att åka skidor i Pyreneerna. Det är en kulturrik bergkedja där fem olika språk pratas, med fantastiskt fina landskap som står på världsarvlistan, Frankrikes bästa mat och gästvänlighet samt världsklass skidåkning! Häng med oss och upptäck Europas mest underskattade skiddestination – läs mer om Pyreneerna, Bättre än Alperna.

Dagsturer och skidlektion

Dagsturer och skidlektion

Aker du själv till Serre Chevalier och dess kringliggande skidorter eller till Lappland (Dundret, Abisko, Riksgränsen, osv) erbjuder vi dagsturer. I Serre Chevalier kan du även boka kortare skidlektion och finslippa tekniken. Vi anpassar oss efter dina önskemål och som vanligt ser vi till att du njuter av de bästa möjliga snöförhållanden.

Ta kontakt med oss för pris och bokning.

Angående din offpist resa – våra guider meddelar: Vi jobbar hård för att se till att din skidupplevelse blir så roligt och givande som möjligt. Men säkerheten är alltid av hösgta prioritet. Aldrig kommer vi att kompromissa med säkerheten.

Offpist skidåkning resor - Alpint Äventyr

Här kan ni ladda ner olika informations dokument om våra skidåkningsresor.

Välj Alpint Äventyr för din offpist skidresa

Boka nu din oförglömliga upplevelse

Ring oss på +33 601 081 131 om ni vill mer information om våra skidresor eller fyll i formuläret: