julien@alpintaventyr.com

Våra guider

Julien Turin

Grundare av Aplint äventyr och huvudguide för offpist och forspaddlingsresorna. Till vardags är Julien utbildningsansvarig för en tvåårig guideutbildning i Briancon. Sommaren 2021 ledde Julle en fransk expedition i Norra Sverige i forsar som fick stor uppmärksamhet paddlingsvärlden.

Sebastien Foissac

"Seb" är vår favorit bergsguide! Finns det bra snö hittar han den! Han har otroligt bra koll på området och en känsla på var man ska åka. La Grave specialist dessutom! Seb är också en känd alpinist med stora meriter inom expeditioner och isklättring.

Laurent

Laurent är en ödmjuk och service minded toppturentusiast som älskar att ta sina gäster till långa, fina åk, där väldigt få känner till. Han kan bergen utantill, snöförhållande, terräng men även djur, flora och historia.

Gael

Gael är vår forsguide med otrolig erfarenhet. Han har rest och jobbat i alla kontinenter (ofta med Julien) och kommer att guida och undervisa forspaddling med glädje, humor och säkerhetstänk! Han utbildar också forsguider i Frankrike och har tävlat i extrempaddling och freestyle.

Florent

Juliens Bror Florent är en otroligt duktig skidakare ( tyvärr bättre än brorsan...) med dessutom enorma pedagogiska kunskaper. Och såklart kan han omradet utantill! Ni kommer garanterat att uppskatta att åka med honom!