Forspaddling resor och kurser

Upptäck fina sträckor med Julle, fd Kajaktivs intruktör i Sverige som guidar dig i Alperna, Korsika och andra fantastiska paddeldestinationer. Att paddla legendariska åar liksom Travo, Verdon Grand Canyon, Guil eller Sesia kommer definitivt att bli ett oförglömligt och häftigt minne!

I våra resor står alltid undervisning och säkerhet i fokus. Du blir inte bara mycket stabilare som paddlare utan att vi utvecklar dina förmågor att hantera säkerhet, att “läsa forsarna” och hitta den bästa linjen såväl i storvatten som i creeking.

Välj din forspaddling resa

Forspaddling gäller att våga

Korsika klass 3 och 4

I Sverige anar man inte hur vackra är Korsika och dess forsar. Redan på 70 talet paddlade man där och modern creeking föddes i Europa. Med två veckor för klass 3 och klass 4 paddlare kan du nu upptäcka legenden – läs mer om Korsika klass 3 och 4.

Forspaddlingsresa i vackra Korsika

Val Sesia klass 4

I Val Sesia hittar den klass 4 paddlare alla typar av forsar från brant lågvolym till storvatten! Allt detta i de vackra italienska alperna. Blanda roliga och utmanande forsar med vin och cappucino – läs mer om Val Sesia klass 4.

Följ med och boka nu !

ibland får man vila armarna

Franska Alperna klass 2 och 3

En kurs till dig som vill utveckla som paddlare på legendariska Durance, Guil Och Verdon Grand Canyon, en av världens mest kända paddeltur ! Lär dig teknik och säkerhet för att så småningom bli en stabil och självständig forspaddlare. God mat, bekvämt Boende och troligtvis franskt sommarväder ingår – läs mer om Franska Alperna klass 2 och 3.

Fokuserad forspadlare innan svårigheterna i Serre Chavalier, Frankrike - forspadling
Forspaddlingsresa i Österrike
Nu är det fokus som gäller

Under en forspaddlingsresa med Alpint Äventyr står vi för hög kvalité i undervisning och säkerhet, trevlig stämning och god mat. Vi besöker de finaste paddeldestinationerna och gör allt vi kan för att du blir mer än nöjd av din upplevelse.

Några ord från våra guider: Vi ska se till att du får en spännande och oförglömlig upplevelse i forsarna. Däremot kommer era liv och säkerhet alltid först. Med vår kännedom av forsar, vattenstånd och väder kommer vi alltid att tänka säkerhet first!.

Kajakturer - Alpint Äventyr

Här kan ni ladda ner olika informations dokument om våra forspaddlingskurser eller resor.

Välj Alpint Äventyr för din forspaddlingsresa

Boka nu din oförglömliga upplevelse

För kajakturer – snabbt svar lovas! Vill du ha ytterligare information kan du kontakta oss via formuläret. Vi nås också på +33 601 081 131 (Julien Turin). Vi svarar så fort vi kommer ner från bergen.